Cum sa-ti imbunatatesti telefonul mobil vechi ca sa ai performante mai bune

In ziua de astazi, modele noi de telefoane mobile se lanseaza foarte des. Fiecare mare producator de pe piata lanseaza cel putin un model nou in fiecare an, daca nu cumva chiar mai repede.

In acest ritm devine aproape imposibil a tine pasul cu tehnologia. Investitiile intr-un nou telefon mobil sunt de fiecare data mari, mai ales daca vrei cel mai nou model care tinde sa aiba si un pret supralicitat.

Exista insa solutii pentru ca un telefon mobil sa fie imbunatatit, iar noi iti prezentam doar cateva lucruri pe care le poti face cu investitii minime pentru a te bucura de tehnologie mai performanta.

Imbunatateste memoria telefonului mobil

Gasesti o gama larga de carduri de memorie cu care poti sa maresti foarte mult spatiul de stocare pentru fotografii, muzica, filmari si alte documente pe care le ai in telefon.

Cele mai multe telefoane au permit instalarea unui card de memorie aditional prin care se extinde spatiul de stocare al telefonului. Cardurile sunt de diferite marimi: de la 8GB pana la 400GB, dar si de diferite clase.

Mai exact, in Romania exista pe piata 4 clase de carduri: clasa 2, 4, 6 si 10. mai exista si 8, dar se gasesc foarte rar. Clasa 2 de carduri are o viteza de 2-3 Mbps la transfer, in timp ce clasa 4 are 4-6Mbps, clasa 6 pana la 13 Mbps, iar clasa 10 pana la 21Mbps. Documenteaza-te inainte de a cumpara un card si de compatibilitatile telefonului tau mobil.

Prelungeste rezistenta acumulatorului

In ziua de astazi bateriile externe pentru telefoane mobile, dar si pentru laptopuri sau alte gadgeturi care se pot incarca prin intermediul USB, au devenit foarte, foarte accesibile la achizitie.

Un alt avantaj important al acumulatorilor externi si portabil consta in dimensiunile mici. In functie de capacitate, tehnologia folosita dar si de pret, o baterie externa poate sa fie de dimensiunea unei brichete sau cel mult cat telefonul mobil, insa cu o greutate mult mai mica.

Stil, protectie si folii de sticla

Nu in ultimul rand, telefonul mobil care e un model mai vechi poate fi imbunatatit dar si protejat cu ajutorul a tot felul de accesorii care-l personalizeaza si ii dau un aspect mai modern. Puteti alege sa folositi capace sau huse de protectie cu tot felul de imprimeuri interesante, iar o folie de sticla ajuta la protejarea ecranului mult mai bine decat daca ar fi complet expus, prelungind viata telefonului.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole