3 avantaje pe care le detine orice hotel de 5 stele

Concurenta dintre hotelieri este din ce in ce mai acerba, in contextul in care serviciile hoteliere devin din ce in ce mai bune, de la an la an. Turistii au capatat de-a lungul timpului o adevarata educatie turistica, de aceea, stiu de fiecare data ce vor de la acel hotel de 5 stele in care vor fi cazati, pe intreaga perioada a vacantei lor.

De la personalul politicos si dispus mereu sa ajute sau sa ofere explicatii, pana la lifturile panoramice ale hotelului, totul trebuie sa fie extrem de bine pus la punct, mai ales atunci cand vine vorba de hotelurile de 5 stele. Iata mai exact care sunt principalele 3 avantaje cu care un astfel de hotel se diferentiaza cu usurinta de celelalte locatii pentru turisti:

Personalul hotelului

Nimic nu se compara cu o vacanta la un hotel de 5 stele, in care totul este perfect, de la serviciile de lux la personalul hotelului tau. Angajatii unei astfel de locatii de lux trebuie sa urmeze o perioada de instruire si, de cele mai multe ori, sunt absolventii unei scoli de profil. Fie ca vorbim de personalul de la receptie sau de crupieri, intreaga echipa a unui hotel de 5 stele trebuie sa ofere la orice ora din zi si din noapte servicii de calitate, intr-un timp cat mai scurt.

Dotari de lux

Cea dintai impresie cu greu se mai poate schimba, chiar si atunci cand vorbim de prima interactiune a clientilor cu interiorul unui hotel de 5 stele. Totul trebuie sa straluceasca, orice detaliu trebuie pus la punct, din lobby si pana in camerele musafirilor. Atunci cand vine vorba de ascensoare, acestea trebuie sa asigure confort si siguranta, la urcare si la coborare. Ascensoarele panoramice sunt cele mai potrivite pentru un hotel de 5 stele, fie ca sunt amplasate la interior sau la exterior.

Servicii disponibile

Ce vor turistii sa gaseasca intr-un hotel de 5 stele? Este o intrebare ce trebuie sa ii preocupe foarte tare pe hotelierii care vor sa se delimiteze de restul plutonului. Alegerea unui hotel din categoria Premium este de foarte multe ori determinata de convingerea ca serviciile pe care clientii le gasesc acolo satisfac intocmai nevoile lor. De aceea, un hotel de 5 stele trebuie sa ofere o gama diversificata de servicii, pentru toate gusturile si pentru toate varstele. Vorbim bineinteles de servicii SPA, posibilitati de petrecere a serilor in perimetrul hotelului, locuri de joaca pentru copii etc.

Sa fii relevant pe piata hotelurilor de lux presupune asumarea unor costuri ce pot genera in timp un profit urias pentru locatia respectiva. Totul pleaca de la fidelizarea clientilor, pentru ca la acest nivel, trebuie sa te asiguri ca cei care iti trec pragul vor reveni la hotelul tau, chiar cu prima ocazie.

Este extrem de important sa te intereseze calitatea serviciilor oferite, pregatirea intregii echipe, precum si dotarile din cadrul perimetrului: ascensoare panoramice, tehnologie de ultima generatie, materiale de calitate si un confort sporit. Nu uita ca un hotel de calitate isi va trata clientii cu foarte multa discretie, pentru a le oferi sansa unui concediu in care distractia pe masura este compensata cu o odihna binemeritata.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole