Discover Timis. Poarta de vest a Romaniei are ghid turistic online

Discover Timis isi propune sa aduca tot mai multi turisti in judet. Cum? Odata cu lansarea unei strategii digitale, foarte bine pusa la punct. Concret, strainii, dar nu numai vor putea accesa site-ul www.discovertimis.com. Online vor putea gasi informatii despre atractiile din regiune, obiceiurile locale, trasee turistice, unitati de cazare, transport, preparate culinare si agrement. 

Daca nu ati ajuns pana acum in judetul Timis, nici nu stiti ce pierdeti. Puneti pe harta Castelul Huniade, Parcul Natural Lunca Muresului, Lacul Surduc, Bastionul Maria Theresia. Pe langa acestea adaugati Timisoara, satul rotund Charlottenburg, o plimbare pe Bega, Strandul Termal Lovrin si Lunca Poganisului. La simpla accesare a site-ului veti putea gasi mult mai multe obiective turistice, inclusiv ghizi si recomandari privind gastronomia locala.

Platforma online Discover Timis

Autoritatile din Timis arata lumii intregi in ce regiune frumoasa traiesc zi de zi. Prin aceasta platforma reusesc sa promoveze locurile necunoscute chiar si de catre banateni, datinile mostenite din strabuni, minunile naturale, monumentele arhitecturale.

,,Este o platforma profesionista, la realizarea careia am tinut cont de sugestia celor care se ocupa de acest proiect, de a nu crea platforma doar pentru anul 2021. Este important ceea ce facem acum pentru anul 2021, este important anul 2021 in sine, dar este foarte important ce se va intampla dupa acel an. Nu putem trage linie dupa 2021, ci trebuie sa mergem mai departe. Platforma are tinte foarte bine stabilite atat pentru turistii romani, cat si pentru cei straini”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, in conferinta de lansare a platformei.

Discover Timis, Ghidul Turistic Digital al Timisului este disponibil atat in limba romana cat si in limba engleza si il puteti gasi AICI. Potrivit reprezentantilor Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului (APDT) sunt valabile si aplicatiile mobile pentru Android si iOS.

„Toate aceste atractii vor fi disponibile in spatiul online prin aplicatia mobila si a unui website, menite sa acopere cele doua tipuri de canale, web&mobile, pe care utilizatorii le prefera in ziua de astazi. Turistii asteptati inainte si după anul Capitalei Culturale, ca un efect asteptat al unui asemenea proiect, impunea in mod evident disponibilitatea unui ghid turistic digital”, a mentionat directorul executiv al APDT in judetul Timis, Delia Barbu.

Informatiile pe care le veti citi pe platforma online apartin celor de la APDT si Centrelor de Informare Turistica. Desigur, cu ajutorul venit din partea celor care ofera servicii de cazare, masa si agrement.

Laudam initiativa Discover Timis si credem ca este un bun exemplu de urmat de catre toate judetele din Romania.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole