Timp liber si calatorii planificate fara stres? Totul va fi posibil dupa lansarea Bestinform din acest an

Planificarea corespunzatoare a timpului liber, fie ca vorbim despre o calatorie sau o zi obisnuita in orasul in care locuiesti, implica destul de mult efort chiar si in ziua de astazi, in era internetului.

Pentru ca a fi bine informat inseamna a avea la dispozitie toate detaliile necesare punerii la punct a unui itinerariu pentru o zi libera, un weekend la munte sau o calatorie in strainatate! Iar avalansa informationala, si multitudinea instrumentelor care ofera informatii si servicii disparate ridica anumite probleme.

Platforma Bestinform tinteste sa simplifice alegerile si sa organizeze mai eficient informatiile si ofertele existente.

Este vorba despre o aplicatie destinata calatoriilor de orice tip dar si petrecerii timpului liber, in general. Prin utilizarea algoritmilor bazati pe Inteligenta Artificiala si pe un Chatbot cu Natural Language, Bestinform devine asistentul tau personal virtual sau poate chiar prietenul care le stie pe toate, dar si care si poate face foarte multe pentru tine. De la identificare optiunilor care sa se potriveasca cu preferintele tale (dupa ce iti creioneaza un profil de consumator,) pana la recomandarea acestora si pana la posibilitatea de a rezerva sau cumpara direct din aplicatie, Bestinform primite sa fie un all-in-one app pentru calatorii si timp liber.

Planificarile vor fi gestionate prin doar cateva clickuri!

Bestinform – biletul tau de acces catre planificare fara stres!

Bestinform are un scop bine definit, accentuat de algoritmii de Inteligenta Artificiala dezvoltati special pentru acest tip de platforma – anume de a gasi cel mai bun mod prin care tu iti poti petrece timpul liber sau organiza calatoriile. Aceasta platforma nu este o simpla baza de date pentru optiuni de cazare si solutii de diverstisment. Bestinform este asistentul tau personal care te poate ajuta sa transformi chiar si o simpla zi libera intr-o zi de neuitat.

Totodata, platforma este conceputa special si pentru:

  • Grupurile de calatori – preferinte multiple, nevoi specifice, cerinte si multe altele. Toate trebuie luate in calcul atunci cand pui la punct itinerariul unui grup de calatori. Te poate ajuta Bestinform? Evident – platforma elimina complet stresul si va arata numitorul comun, anume cea mai buna solutie.
  • Vanatorii de experiente inedite – evenimente sportive, culturale si artistice, concerte, sau un festival neasteptat? Toate acestea se afla pe lista Bestinform. Algoritmul nostru nu ignora experientele culinare sau inedite – Bestinform a fost dezvoltat pentru toata lumea!
  • Calatorii business – stii prea bine ca o calatorie de afaceri nu inseamna doar munca, nu? Aceasta experienta poate fi la fel de inedita ca o vacanta, asa ca distractia si activitatile diversificate nu trebuie sa lipseasca. Bestinform se ocupa de organizare si planificare, iar tu poti uita complet de stres – distractia si voia buna sunt pe primul loc!
  • Nomazilor digitali – un oras nou in fiecare luna! Suna interesant, dar lucrurile pot deveni stresante rapid, mai ales atunci cand nu stii ce sa faci pentru a te relaxa. Din fericire, Bestinform are acoperire la nivel european si nu te va lasa la greu – orice locatie se va simti ca acasa, acomodarea fiind o problema inexistenta.

Dupa cum am spus, Bestinform este pentru toata lumea! Aici sunt inclusi si partenerii si furnizorii de servicii din reteaua noastra. Acestia se bucura de expunere in mediul online, implicit de o imagine pozitiva si de un ajutor gratuit la capitolul marketing si vanzari prin accesul direct la publicurile tinta dorite.

Un utilizator Bestinform poate achizitiona orice tip de serviciu – bilete de avion, camere de hotel, inchirieri auto, rezervari la restaurant si multe altele – direct prin platforma. Astfel, partenerii nostri beneficiaza direct de functionalitatea platformei!

Uita de multimea de aplicatii pe care ar trebui sa le ai pentru a-ti putea planifica o calatorie sau un weekend liber. Bestinform va revolutiona modul in care iti petreci timpul liber, indiferent de situatie.

Fiecare optiune si recomandare oferite de Bestinform,prin Chatbot­-ul dezvotat in-house, este complet personalizata in functie de preferintele, cerintele si nevoile tale. Bestinform nu iti ofera doar experiente unice – ci experiente create special pentru tine!

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole