Dublin, Irlanda – Locuri pe care le poti vizita gratis

Surprinzatorul oras Dublin Irlanda captiveaza turistii cu un amestec neobisnuit de intrigi istorice sangeroase si mandrie moderna vibranta. Mai mult decat atat, irlandezii sunt unii dintre cei mai primitori oameni din intreaga lume.
Cu toate ca orasul ofera activitati pentru fiecare buget, lista de mai jos detaliaza numai lucrurile gratis pe care le poti face si vedea in Dublin, Irlanda. Pregatiti-va rucsacul si fiti gata sa explorati minunatul oras Dublin.

Explorati minunatul oras Dublin Irlanda.

Exploreaza Muzeul Natural al Irlandei
Aici veti gasi este locuinta uimitoarelor si infioratoarelor cadavre conservate, descoperite in zonele umede dezgropat: „Bog Man„. Din cauza starii si a continutului redus de oxigenului din mlastinile irlandeze, victime ale razboiului nu au fost niciodata pe deplin descompuse, pastrandu-si pielea, dintii, chiar si parul de-a lungul secolelor.
Desi Men Bog fura toata atentia mass-media, Muzeul de Arheologie are si alte exponate fascinante: artefacte si informatii din Preistoric, Celtic, Viking si Irlanda medievala, impatimitii putand petrece ore intregi aici.

Galeria de stiinta/Science Gallery
Acest loc nu este demn de amanare. Science Gallery Dublin are drept scop angajarea tinerilor (15 – 25 ani) cu cele mai noi, cele mai mari si cele mai fierbinti subiecte de stiinta de azi.
Nu uitati sa va plimbati sub Turnul cu clopot. Conform legendei, acesta va suna daca sunteti pe cale sa picati examenul (sau daca sunteti virgina, depinde pe cine intrebati).

Grafton Street
Spre deosebire de restul centrului orasului Dublin Irlanda, unde trebuie sa fii in mod constant atent la masini, Grafton Street este o strada pietonala. Combinatia de magazine turistice de lux si roiurile de turisti, fac din aceasta strada, printre cele mai populare din Dublin Irlanda, ceea ce inseamna, de asemenea, ca este cel mai bun loc pentru a viziona artisti stradali foarte talentati. Bucurati-va de spectacole gratuite de benzi si acrobati, sau aruncati maruntis palariile personajelor pentru a face actorii „inghetati” sa revina la viata.

St. Stephen’s Green
Atunci cand picioarele nu pot face mai mult de un pas, ia un loc in St. Stephen Green pentru un picnic relaxant sau un pui de somn lung. Parcul de 22 de acri, are numeroase cai, gradini si spatii verzi prin care sa te ratacesti.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole