Hotelul care îți dă banii înapoi dacă divorțezi și orașul care oferă vacanțe pentru părinți

Cuplurile care au petrecut un sejur la un hotel al grupului suedez Countryside și divorțează după un an vor primi banii înapoi.

Reprezentanții grupului hotelier spun că prin această campanie vor să atragă atenția asupra faptului că „unei relații trebuie să-i acorzi atenție, înainte de a fi prea târziu”.

Pentru a primi banii înapoi, turiștii trebuie să tasteze codul prin care s-a făcut rezervarea, la unul dintre cele 40 de hoteluri ale grupului suedez, iar dacă, din nefericire, divorțează, nu trebuie decât să trimită actul de divorț.

„Multă lume a sunat și s-a interesat dacă este cu adevărat vorba despre o ofertă sau o glumă. La noi vin multe cupluri și nu nu ne-am dat seama până acum cât de benefică poate fi renunțarea la rutină, iar soții să-și facă timp doar pentru ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al grupului hotelier, Anna Madsen.

În alte locuri se celebrează „rodul” dragostei. În urmă cu câteva luni, mai multe hoteluri din orașul italian Assisi au anunțat că au luat decizia de a oferi cazare gratuită tuturor cuplurilor care vizitează localitatea și doresc să devină părinți.

Campania „Camera Fertilității” a fost inițiată de un consilier municipal și dorește să contribuie la relansarea turismului ca oraș, dar în același timp să stimuleze și rata natalității.

Astfel, cuplurile care vor prezenta un certificat de naștere care atestă că bebelușul lor s-a născut la nouă luni după ce părinții au vizitat Assisi, vor beneficia de o cazare gratuită în oraș în timpul unei vizite ulterioare sau de o rambursare a cheltuielilor de cazare din timpul vizitei anterioare.

Assisi este un oraș medieval din centrul Italiei, în apropiere de orașul Perugia. Este localitatea în care s-a născut celebrul sfânt catolic Francisc din Assisi, care a întemeiat Ordinul Religios Franciscan în 1208.

FOTO: Roberto Ferrari/Flickr

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole