Top 4 modele de genți pe care trebuie să le pui în bagajul pentru vacanță

Vara se arată a fi pe sfârșite, dar chiar și așa vacanțele nu se vor termina niciodată, iar cu atât mai mult ideile de ținute și poze pentru drumețiile alături de familie, prieteni sau partener. Problema majoră a multor persoane este bagajul. De fiecare dată, la fiecare călătorie, te confrunți cu ce îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și cosmetice să îți pui în bagaj și, de cele mai multe ori, ce geantă să iei cu tine.

Pentru că nu este important doar geamantanul în care îți pui hainele și încălțămintea, ci și gențile de care ai nevoie într-o călătorie, mai jos, Kalapod a făcut o listă cu cele mai potrivite modele de genti pentru o vacanță.

Ce modele de genți să iei cu tine într-o vacanță?

Pentru că un city break este scurt și pentru că bagajul va fi cu siguranță mic, trebuie să ai în vedere faptul că numărul genților pe care le iei cu tine este limitat și cu atât mai mult mărimea lor. Nu opta pentru o geanta de dimensiuni mari pentru că îți va ocupa o mare parte din spațiu.

Geanta poștaș

Modelul de geantă poștaș este practic și foarte versatil, indiferent de outfitul ales. Dacă drumețiile sunt lungi, cel mai bine este să alegi o geantă destul de încăpătoare, dar care să fie ușor de purtat, confortabilă și care să nu te incomodeze la umăr. Poți opta pentru o geantă cu buzunare multe, care să îți permită să îți organizezi lucrurile personale și actele de călătorie. De asemenea, alege o geantă care poate fi ajustată în lungimea baretei.

Ghiozdan

Modele de genți tip rucsac sunt printre cele mai comune și populare într-o expediție în orașele necunoscute și pline de farmec. Practice și pline de utilitate, rucsacurile sunt ușor de luat în orice vacanță. În plus, le poți utiliza și pentru bagajul de mână de la aeroport, astfel că te scutește de un loc în geamantan.

Borseta

Un model foarte practic și care reușește, de fiecare dată, să îi dea o notă cool unei ținute pentru plimbările de pe străzile unui oraș italian, englez, spaniol, francez sau oriunde te poartă pasul. O ținută lejeră și o geantă foarte confortabilă. Chiar dacă borseta este mică și mai puțin încăpătoare, este ideală pentru acte și bani și lucruri de mici dimensiuni. Marele avantaj al acestor genți este acela ca poți ține sub control lucrurile de valoare și le ai la îndemână.

Geanta tip shopper

Geanta tip shopper este ideală pentru cumpărăturile pe care le faci pe timpul drumeției. Este un model simplu, practic și foarte versatil, întrucât îl poți adopta și la ținutele sport și la cele casual. O poți purta și cu o pereche de balerini și cu o pereche de teniși. Este ideală și pentru jeansi, dar și pentru rochițe. Alege o geantă colorată, dintr-un material ușor (cele textile sunt potrivite) și colorat, care să îți “animeze” ținuta și care să îți ofere mai mult confort.

O călătorie fără griji și, bineînțeles, fără prea multe bagaje de cărat după tine este o călătorie memorabilă.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole