Luna în care se găsesc cele mai ieftine bilete de avion

Conform unei analize Vola.ro, biletele de avion cu plecare în luna noiembrie sunt în medie cu 30% mai ieftine decât în restul anului. Cele mai ieftine zboruri sunt către Roma, Milano și Berlin, prețurile începând de la 10 euro pentru zborul dus-întors.

Cele mai ieftine city break-uri sunt la Roma, Veneția și Milano, prețurile începând de la 119 euro/persoană pentru biletul de avion și 2 nopți de cazare.

O comparație între prețurile biletelor de avion pe parcursul anului arată că luna noiembrie este cea mai ieftină lună pentru călătoriile cu avionul, în afara perioadelor promoționale.

Astfel, pentru destinațiile intercontinentale, diferența de preț față de o altă lună a anului poate însemna o economie de până la 100 de euro/bilet. De exemplu, un bilet de avion dus-întors către Dubai începe, în luna noiembrie, de la 150 de euro, în timp ce pentru o călătorie în luna decembrie prețurile pornesc de la 200 de euro.

Prețuri bune și spre destinații îndepărtate

Tot în luna noiembrie puteți ajunge la Singapore cu un bilet de avion dus-întors al cărui preț începe de la 508 euro, pentru luna decembrie cel mai mic preț fiind de 574 de euro.

Diferența de preț față de luna decembrie este de până la 70% pentru unele destinații din Europa. Spre exemplu, dacă în luna noiembrie un bilet de avion dus-întors către Bari costă 18 euro, în luna decembrie prețul acestuia ajunge la 60 de euro, în aceleași condiții de călătorie.

Biletul de avion spre Valencia începe de la 34 de euro în noiembrie și de la 64 de euro în decembrie. La Berlin, turiștii români pot ajunge cu 10 euro dacă efectuează călătoria în ultimele 2 săptămâni din noiembrie și cu 39 de euro, dacă optează pentru călătorii în luna decembrie.

În luna noiembrie, prețul minim pentru un bilet de avion dus-întors este 10 euro, valabil pentru rutele Timișoara-Bruxelles, Timișoara-Niederrhein sau Timișoara-Berlin. Din București, cele mai ieftine zboruri sunt către Milano, Roma, Bologna, Bruxelles și Cluj-Napoca, prețurile începând de la 16 euro.

De asemenea, destinațiile cele mai cerute de turiștii români sunt disponibile în luna noiembrie la prețuri cuprinse între 10 și 60 de euro. Pentru bilete de avion mai ieftine de 20 de euro, turiștii pot alege să călătorească la Bruxelles (de la 10 euro), Milano (de la 16 euro), Roma (de la 18 euro) sau Bologna (de la 18 euro). Mai sunt incluse și orașele Londra (de la 20 de euro), Veneția (de la 24 de euro), Paris (de la 38 de euro), Barcelona (de la 44 de euro) și Madrid (de la 58 de euro). Mai multe detalii găsiți AICI.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole