Ofertă la vacanțe. Cât costă o excursie la Milano la Vola.ro

Cea mai mare platformă online de rezervare de vacanțe și bilete de avion are o ofertă interesantă la city break-uri în Milano. Cei care își programează de acum o excursie în lunile ianuarie sau februarie au o reducere de 35%. Detalii găsiți – AICI.

Se pot caza la hoteluri aproape de centrul spectaculosului oraș italian. În pachet intră trei nopți de cazare și biletele de avion. Întreaga ofertă o puteți studia – AICI.

În ceea ce privește atracțiile turistice, puteți vizita toate punctele importante la bordul unui autobuz. Există mai multe trasee. De exemplu, traseul roșu, care durează 90 de minute, are ca opriri Castelul Sforzesco, Piazza Duomo și Teatrul Scala.

Traseul albastru, care durează tot 90 de minute, vă ajută să descoperiți Via Montenapoleone, Cenacolo de Leonardo da Vinci și multe alte atracții turistice. Traseul verde are ca puncte de oprire Cimitirul Monumental, Centrul Expozițional Fiera, Hipodromul, precum și celebrul stadion San Siro. Prețul unei excursii este de 34 de euro de persoană.

Dacă vreți și o priveliște romantică, puteți alege și o excursie la Lacul Como. Aici mai puteți admira Farul Volta sau puteți ajunge la Isola Comancita, o insuliță unde se găsesc ruinile mai multor biserici bizantine.

Pasionații de artă nu trebuie să rateze la Milano lucrările lui Leonardo da Vinci. Dacă nu vreți să stați la o coadă imensă ar trebuie să vă rezervați din timp un bilet de intrare.

Trebuie să ajungeți și la Dom, cea mai mare catedrală gotică din lume, la care s-a lucrat peste 400 de ani. Are o mulțime de turnulețe și contraforturi și peste 3.500 de statui.

Și doar Dom-ul trebuie vizitat, ci și piața acestuia, cea mai mare din Milano. Aici se află și Palatul Regal sau statuia regelui Victor Emanuel al II-lea. Sub piață se află fundațiile bazilicii Santa Tecla și baptiseriul San Giovani alle Fonti.

Castelul medieval din centrul orașului, Sforzesco, este o altă atracție. Poți admira aici colecții de tapiserii, artefacte arheologice, picturi de Bellini, Mantegna și sculpturi, printre care și ultima operă a Michelangelo, „Pieta Rondanini”.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole