Oferte vacanțe România. Platforma online pe care găsește doar pachete din țară

Una dintre cele mai importante agenții de turism online din România, Vola.ro, lansează o platformă de rezervare de pachete turistice dedicată exclusiv vacanțelor în România. Pe LocalEscapes.ro se vor găsi oferte vacanțe România, incluzând cazare în locații de top, mese, activități exclusiviste și servicii premium, la prețuri preferențiale, potrivit reprezentanților Vola.ro.

„În cei 10 ani de Vola.ro am vândut milioane de bilete de avion și pachete de vacanțe. Toate în afara țării, majoritatea în marile capitale europene. Ne-am dorit foarte mult să putem oferi clienților noștri și opțiunea de a călători în România, iar forma Local Escapes este cea mai aproape de viziunea noastră pe termen lung.
Noutatea Local Escapes este că, pentru fiecare hotel, conac sau pensiune parteneră am gândit activități speciale incluse în prețul cazării.

Avem zboruri cu balonul cu aer cald, cine romantice, pachete SPA, totul pentru a oferi o vacanță memorabilă turiștilor noștri. Echipele noastre obțin pentru aceste pachete cele mai bune prețuri din piață, astfel încât turiștii noștri să beneficieze de mai mult decât de un simplu hotel”, a declarat mananging partner Vola.ro, Daniel Truica.

Oferte vacanțe România. Pachete de la 169 de lei

Platforma va cuprinde mai multe oferte vacanțe România. Prețul ofertelor începe de la 169 de lei pe cameră și poate depăși 630 lei pe cameră, în funcție de tipul cazării, de numărul de mese și de experiențele incluse. În medie, o cameră dublă rezervată costă în jur de 300 de lei. Majoritatea pachetelor cuprinse în oferte vacanțe România includ cel puțin două mese pe zi.

Alte facilități incluse în oferte vacanțe România Local Escapes sunt cursurile de echitație, zboruri cu balonul, experiențe 4×4, hiking, tururi private la atracțiile turistice din zona respectivă, ateliere pentru copii și multe altele. Pentru oferte vacanțe România, discountul față de prețul normal al pachetului depășește în unele cazuri 50%.

Oferte vacanțe România. Cui se adresează platforma dezvoltată de Vola.ro

Platforma rulează în varianta beta de aproximativ 3 luni, astfel că deja numără aproximativ 100 de proprietăți în baza de date. Vola.ro își propune ca până la finalul anului 2017 să depășească cifra de 350 proprietăți partenere, care să intre pe lista de oferte vacanțe România.

Pentru toate destinațiile turistice din România, Local Escapes promovează simultan, prin rotire, în jur de 40 de pachete turistice. Din feedback-ul primit până acum, platforma răspunde foarte bine cerințelor persoanelor până în 35-40 de ani care lucrează în corporații și familiilor tinere.

„Turiștii Local Escapes sunt oameni care au călătorit în afară și care acum vor să descopere România. Sunt călători care își doresc un „one-stop shop” și care vor să petreacă câteva zile departe de oraș, într-un cadru relaxat, cu tot felul de activități interesante incluse”, a completat Daniel Truică, de la Vola.ro.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole