Prima dată cu avionul: 5 recomandări de care să ții cont

Urmează să zbori pentru prima dată cu avionul? Atunci, fii gata să ai parte de o experiență foarte frumoasă. Sau de una urâtă. Totul depinde de tine și de cum te organizezi. Dacă vrei ca totul să iasă perfect, ține cont de recomandările de mai jos.

Prima dată cu avionul: ai grijă cu bagajul

Bagajul este foarte important dacă vrei să ai parte de o călătorie reușită. În primul rând, contează să-ți iei toate lucrurile de care o să ai nevoie. Este obligatoriu să-ți pui în bagaj obiectele necesare pentru igiena personală, lenjeria intimă, haine și papuci pentru cameră.

În al doilea rând, ar fi indicat să nu îți faci un bagaj prea greu, chiar dacă ai posibilitatea să-l pui la cală. Cu cât îți vei împacheta mai multe lucruri, cu atât îți va fi mai greu să le cari. În al treilea rând, este foarte important ca bagajul sau bagajele tale să se încadreze în limitele companiei aeriene cu care vei zbura.

Prima dată cu avionul: asigură-te că ajungi la timp în aeroport

Cel mai rău lucru pe care poți să-l pățești dacă urmează să zbori prima dată cu avionul este să nu ajungi la timp aeroport. Prin urmare, este esențial să rezolvi, din vreme, cu transportul către aeroport. Recomandarea noastră, dacă vrei să stai fără griji, este să apelezi la serviciile unei companii de transport, care asigură transfer din Focșani în Otopeni. Bineînțeles, dacă locuiești în Focșani și o să pleci în călătorie de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”. Însă și dacă stai în București sau într-un alt oraș ar fi o idee bună să îți rezervi un bilet la o firmă care oferă servicii de transport la aeroport.

Prima oară cu avionul: încearcă să dormi

Un zbor cu avionul poate fi destul de obositor, mai ales dacă o fie nevoie să călătorești pentru mai mult de trei ore. Prin urmare, ca să nu resimți oboseala zborului, nu ar strica să dormi. Ca să te odihnești cât mai bine și să poți dormi, te sfătuim să-ți iei pui în bagaj o pernă și o pătură pentru avion, precum și o mască pentru ochi, care să împiedice lumina să-ți deranjeze ochii.

Prima oară cu avionul: ia cu tine o carte

Dacă nu vrei să te plictisești în avion sau în aeroport, cât aștepți să te urci în aeronavă, ia cu tine o carte și, eventual, un laptop sau o tabletă. Astfel, o să poți să citești niște lucruri interesante, care o să te ajute să te dezvolți din punct de vedere personal, și chiar să te uiți la un film.

Prima oară cu avionul: hidratează-te

În cazul în care nu știai, zborul cu avionul deshidratează. Dacă nu vrei ca starea ta de bine să fie afectată de deshidratare, încearcă să bei cât mai multă apă înainte să te urci în avion și în timpul zborului.

 

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole