Reduceri bilete de avion. O companie anunță oferte pentru zboruri spre Germania

A doua cea mai mare companie aeriană din Germania, Air Berlin, care avea oferte la zboruri Berlin – București, a anunțat că renunță la această rută de pe 25 februarie. Momentul este speculat de cei de la Ryanair care au reduceri bilete de avion spre Germania. Oferta o găsiți – AICI.

Air Berlin este a doua companie aeriană importantă care anunță că părăsește piața din România. Alitalia,  care opera zboruri spre Roma, a anunțat că renunță la cursele din România. Și pe această rută a intrat Ryanair și a făcut concurență oferind reduceri bilete de avion.

Air Berlin era singura companie aeriană care făcea legătura între București și aeroportul Tegel din Berlin. Ryanair aterizează pe aeroportul Schönefeld, în afara oraşului, iar zborurile au început în toamna anului trecut.

Compania aeriană RyanAir trasportă peste 117 milioane de pasageri pe an în mai mult de 1.800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze și a fost declarată cea mai mare companie aeriană din Europa în topul operatorilor care au transportat cei mai mulți călători în 2016.

Compania conectează 200 de destinaţii din 33 de ţări cu o flotă de 350 de aeronave noi Boeing 737 şi cu o comandă pentru alte 315 aeronave noi Boeing 737, ce vor aduce Ryanair o creştere a traficului de până la 180 de milioane de pasageri pe an până în anul 2024. În prezent, în cadrul Ryanair lucrează peste 11.500 de angajaţi.

RyanAir a deschis în luna octombrie, anul trecut, a doua bază, la București, și estimează că în 2017 va transporta mai mult de 1,9 milioane de pasageri în România.

Reprezentanții RyanAir spun că este compania din Europa cu cel mai mic tarif. În 2016, se estima un preț mediu de sub 40 de euro.

„În România, pentru moment, suntem pe locul 5, dar cu siguranță vom crește și vom avea o contribuție importantă la creșterea traficului în România. Până în 2024 estimăm că vom avea o creștere controlată. Estimăm un număr total de peste 180 de milioane de pasageri până în 2024.

Este o creștere constantă și puțin încetinită în următorii ani. Estimăm o creștere de circa 7% de la an la an. Creșterea va veni odată cu primirea noilor aeronave. Credem că până în 2024 vom opera cu mai mult de 500 de aeronave, ceea ce ne va oferi poziția de lider în Europa din acest punct de vedere”, declara, anul trecut, Denis Barabas, director de marketing și vânzări în cadrul RyanAir.

FOTO: marfis75/Flickr

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole