Rotundă, pătrată, ovală. Ghid pentru a alege ochelarii de soare perfecți pentru forma feței tale

Aleși în funcție de forma feței, ochelarii de soare ne pot scoate în evidență trăsăturile plăcute. În acest articol, ne-am gândit să facem un ghid de cumpărături care sperăm să vă fie util vara aceasta.

Înainte de a trece la sfaturi concrete, vă încurajăm să cumpărați doar ochelari de calitate cum sunt cei de AICI, pentru a vă proteja cu adevărat ochii.

Cel mai important sfat este ca ramele ochelarilor să fie în contrast cu forma feței tale. Explicăm pe larg, mai jos:

Persoane cu formă ovală a feței

Forma ovală este de multe ori numită și ”forma perfectă” când vine vorba despre trăsăturile feței. Așadar, persoanele cu această formă a feței pot purta cam orice, însă este bine să evite un singur detalii: ochelarii cu rame prea groase sau prea subțiri. Un alt detaliu de evitat este alegerea unor ochelari cu rame care depășesc lățimea feței.

De exemplu, celor cu față de formă ovală li se potrivesc de minune ochelarii de AICI.

Persoane cu formă rotundă a feței

Bărbie rotundă, obraji de asemenea și un aspect general al feței ușor de sintetizat într-un singur cuvânt: dolofan. Dacă veți alege ochelari a căror formă tinde spre cea a unui pătrat sau a unui dreptunghi, rezultatele vor fi foarte bune, veți vedea.

Un alt sfat demn de luat în seamă este să alegeți ochelari cu rame groase.

Persoane cu formă pătrată a feței

Baza foarte dreaptă a feței și fruntea lată și la fel de dreaptă sunt trăsături care trebuie neapărat combinate cu ochelari de soare rotunzi. Sau, dacă pur și simplu nu vă plac ochelarii rotunzi, îi puteți încerca pe cei cu formă ovală. Încercați să îi evitați total pe cei poligonali, unghiurile nu vă avantajează.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole