Sarbatori in Bucuresti. Ce petreceri de Craciun si Revelion se organizeaza in oras

Sarbatori in Bucuresti? De ce nu? Daca ati ramas pe afara, nu ati mai gasit loc de cazare la cabana din varf de munte sau va doriti ca zilele de Craciun si Revelion sa le petreceti acasa, alaturi de familie si prieteni, propunem o scurta lista cu evenimentele care se organizeaza in capitala. 

Petreceri de Craciun

K-Pop Xmax Party in Club Fabrica. Cei care organizeaza acest eveniment scriu despre o muzica fenomen in lume, si anume, K-Pop – muzica koreeana. Se pare ca acest stil de muzica a inregistrat 24 de miliarde de vizualizari pe Youtube. Pret bilet: 12 lei. Acces de la ora 20. Adresa: Str.11 Iunie nr.50.

Winter Fado Nights la Restaurantul Dancing Lobster. Indragostiti de Portugalia? Ce ati spune sa petreceti, aproape de casa, ca si cum ati fi intr-un local de muzica fado din Lisabona? Se poate, la Restaurantul Dancing Lobster. Concertele vor avea loc in zilele de 19, 20, 21 decembrie, iar solista care va urca pe scena este Ana Lains, acompaniata de chitaristii Sandro Costa si Andre Santos.

Adresa: Str. Glodeni nr. 3 Cladire C22. Concert Delia la Beraria H. Fanii Deliei au de ce sa se bucure, Craciunul se prelungeste cu inca o zi. Pe 27 decembrie, una dintre artistele preferate ale momentului, va sustine un concert de zile mar. Luati repede bilet, cele din presale sunt sold out! Pret bilet: cat.C presale 60 de lei, cat.A in fata scenei, cu lo la masa 130 de lei. Adresa: Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32.

Petreceri de Revelion 2019

New Years’s Eve 2019 la Jubile Concept. Organizatorii promit o seara incendiara, care va fi intretinuta de un show artistic live. Invitati speciali: Antonia, Irina Rimes, Alex Calancea Band. Un meniu premium li se pregateste celor care fac rezervare si un open bar toata noaptea. Pret bilet: 370 de lei /persoana. Adresa: Strada Emil Racovita nr. 7 – Pipera, Bucuresti.

Revelion 2019 – Spotlight on You la Hard Rock Cafe. Bella Santiago, Jukebox, The Band si DJ-ul Hard Rock Cafe vor da tonul la muzica in noaptea dintre ani. Oaspetii vor putea asculta muzica anilor ’60, ’70, ’80, ’90, pana in zilele noastre.

Pret bilet: 780 de lei/ persoana.

Adresa: Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32.

Revelion 2019 – Arenele Romane. Noaptea dintre ani se peterece in ritmurile celor mai bune hituri ale tuturor timpurilor. Pentru rezervare, trebuie sa fiti minim 4 persoane.

Pret bilet: 250 de lei (early tickets), 350 de lei ( varianta normala). Adresa: Cutitul de Argint nr.3, Bucuresti. Revelion 2019 la Palatul Ghica. Cei care raman in capitala sunt asteptati sa patreaca noaptea Anului Nou intr-o atmosfera boem, la palat. Pregatiti vesmintele de gala, intrarea se va face asa cum cere localul, pe covorul rosu. Muzica live va fi sustinuta de Adelly (voce), Laurentiu (saxofon) si DJ Criss. Pret bilet: 490 de lei/persoana. Adresa: Bd. Doamna Ghica nr.5, sector 2.

Revelion la doi pasi de casa

Revelion 2019 la Casa Verde in Padure la Baneasa. Aici puteti fi chiar voi organizatorii propriei petreceri. Daca nu ati mai gasit cazare la munte, Padurea Baneasa poate fi o optiune pentru un grup de prieteni voiosi, maxim 30 de persoane. Puteti include si o vizita la Therme, in Balotesti, fiind destul de aproape. Pret: camerele au preturi cuprinse intre 110 si 200 de lei/ noapte, insa cereti oferta pe site-ul pensiunii. Adresa: Aleea Teisani nr.70, Baneasa. Revelion la Restaurantul Voievodal Baneasa. In acest restaurant, cei care au facut rezervare, sunt asteptati incepand cu orele 21. Taraful Nasturica, obiceiuri si datini de Anul Nou, dans, cabaret si muzica live promit organizatorii. Din meniul, atent ales, nu vor lipsi gustarea voievodala, rata, peste cu sos olandez, tort si vitel cu sos brun si hribi. Pret bilet: 550 de lei/ persoana. Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 10 (vis-a-vis de fosta cladire Antena 1, langa MedLife Baneasa). INSIDE Festival NYE 2019 la Romexpo. Un eveniment asteptat de catre iubitorii muzicii electronice. Cei de la INSide anunta, potrivit paginii de Facebook a evenimentului, ca va fi o seara de neuitat, poate cea mai tare petrecere din Bucuresti. In costul biletului aveti acces in backstage, la masa ( locuri limitate), consumatie inclusa de valoarea achitata. Pret bilet: regular 50 de lei, V.I.P 100 de lei. Intrarea se face incepand cu ora 20.00. Sunt si alte optiuni, de anul Nou, in Bucuresti, se organizeaza si alte evenimente. Una dintre listele cu evenimente o puteti verifica AICI.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole