Topul celor mai ieftine city break-uri în 2017

Ofertele de city break-uri pentru anul viitor au apărut deja, sunt destul de atractive și merită măcar să le studiați.

Am analizat oferta de city break-uri de la Vola.ro, cea mai mare platformă de rezervări online de vacanțe și bilete de avion. Iată câteva dintre cele mai atractive:

City break Roma. Prețurile încep de 99 de euro. Cel mai ieftin pachet este la un hotel care se află la doar 3 kilometri de centrul Romei. În acest preț sunt incluse biletele de avion și două nopți de cazare. De asemenea, se oferă și micul dejun. Mai multe detalii, dacă sunteți interesați de city break Roma, găsiți – AICI.

City break Milano. Frumosul oraș italian poate fi vizitat într-un pachet destul de avantajos. Cel mai ieftin pachet costă doar 129 de euro și include cazare la un hotel care se află la aproximativ 3 kilometri de centru. În preț sunt 3 nopți de cazare și biletele de avion. Mai multe detalii și alte oferte city break Milano găsiți AICI.
Milano

City break Amsterdam. Oferte tentante găsiți și pentru fascinantul Amsterdam. Prețurile pornesc de la 149 de euro. În acest preț intră 2 nopți de cazare cu mic dejun inclus și biletele de avion dus-întors. Mai multe oferte city break Amsterdam găsiți – AICI.
Amsterdam

City break Madrid. Prețurile pornesc de la 159 de euro. În acest pachet beneficiați de biletele de avion dus-întors și cazare la un hotel care se află la aproximativ 5 kilometri de centru. Mai multe detalii și alte oferte city break Madrid găsiți – AICI.
Madrid

City break Barcelona. Prețurile pornesc de la 169 de euro. Pachetul îl puteți cumpăra la un hotel care se află la 2,4 kilometri de centrul Barcelonei. În acest preț intră două nopți de cazare și micul dejun. Mai multe oferte city break Barcelona găsiți – AICI.
Barcelona

City break Paris. Pentru superba capitală a Franței sunt pachete care pornesc de 169 de euro. Vi se oferă în acest cost 3 nopți de cazare și biletele de avion. Hotelul se află la aproximativ 4 kilometri de centrul Parisului. Mai multe detalii și alte oferte city break Paris găsiți – AICI.
Paris

City break Londra. Pentru capitala Marii Britanii cel mai mic preț pe pachet este 159 de euro. În acest preț intră două nopți de cazare și biletele de avion dus-întors. Mai multe detalii și alte oferte city break Londra găsiți – AICI.
London

Fotografia principală a articolului: Martin Hesketh/Flickr (creative commons)

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole