Vacanțe Corfu. Cât costă un pachet cu bilete de avion și cazare

Grecia este una dintre destinațiile preferate de români atunci când vine vorba de vacanța de vară. Sunt mulți cei care studiază în această perioadă oferte vacanțe Corfu.

Dacă alegeți vacanțe Corfu aveți la dispoziție mai multe excursii. Una dintre ele vă ajută să descoperiți cele mai interesante atracții naturale și istorice ale insulei.

Se vizitează Achillion – palatul construit de împărăteasa Elisabeta a Austriei, apoi continuăm cu Paleokastritsa și Sidari, un mic orășel aglomerat din nordul insulei unde veți descoperi „Canal d’Amour” și vă veți delecta cu frumusețile plajelor locale.

De asemenea, tot dacă alegeți vacanțe Corfu, dupa doar 25 de minute de navigare, descoperiți peștera Mourtos, unde s-a ascuns flota grecească în timpul celui de-al doilea război mondial.

A doua oprire va fi în minunatul golf unde s-a turnat filmul „Laguna Albastră”, având ocazia să înotați în apele exotice. Ultima oprire va fi în satul pescăresc Sivota.

Cei care cumpără în această perioadă pachete de vacanțe Corfu au câteva oferte atractive, cu reduceri de până la 20%.

Puteți alege vacanțe Corfu la Hotel La Calma. Este situat în stațiunea Dassia, în apropiere de plajă, și este înconjurat de o grădină luxuriantă, unde turiștii se pot bucura de plimbări relaxante. De asemenea, după o zi petrecută pe plajă, turiștii pot savura băuturi și gustări la barul din incinta hotelului și pot înota în piscina exterioară deținută de acesta. Camerele hotelului oferă balcoane cu vedere la piscină sau mare.

Corfu este o insulă a Greciei, în Marea Ionică. Este despărțită de coasta albaneză de o strâmtoare de 3 până la 25 de kilometri. Este și o prefectură care conține o serie de alte insule mici din apropiere. Cel mai importante insule sunt Paxoi și Othonoi.

Insula Corfu prezintă numeroase vestigii religioase, numărând aproximativ 800 de biserici şi mănăstiri. Începând cu 2007, oraşul vechi din capitala Corfu a fost inclus în lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Vechea citadelă, Palaio Frourio, este o fortăreaţă veneţiană situată la malul Mării Ionice.

FOTO: michelmondadori/Pixabay

 

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole