Zboruri anulate către Germania și Spania din cauza epidemiei de coronavirus

0
479
FOTO: Nel_Botha-NZ /Pixabay.com
FOTO: Nel_Botha-NZ /Pixabay.com

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că anulează zboruri din Germania și Spania către București, Cluj-Napoca și Timișoara, în contextul crizei declanșate de coronavirus.

Wizz Air anunță că anulează zborurile din Memmingen / Munchen West, Dortmund, Basel-Mulhouse-Freiburg, Madrid, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, Frankfurt Hahn către București, Cluj-Napoca, Timișoara, de pe 11 martie 2020.

„Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare și care și-au efectuat rezervările direct pe wizzair.com sau în aplicația de mobil a companiei aeriene vor fi informați automat prin e-mail, și vor putea să aleagă între reprogramarea gratuită, rambursarea completă sau rambursarea a 120% din tariful inițial sub formă de credit WIZZ.

Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și selectând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – ar trebui să ia legătura cu compania de unde și-au achiziționat biletele”, se arată într-un comunicat.

Ieri, Wizz Air a anunțat că au fost suspendate și toate cursele pe toate rutele către Tel Aviv și Eilat începând cu 12 martie ca urmare a deciziei autorităților israeliene de a introduce în carantină de 14 zile pentru toți pasagerii care sosesc în țară.

Zborurile din București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara vor fi suspendate până pe 23 martie, inclusiv.

Referitor la zborurile către Italia, suspendate inițial până pe 23 martie, măsura se extinde până pe 3 aprilie.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil.

FOTO: Nel_Botha-NZ /Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here