Zone turistice din Romania pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata

Astazi va conducem prin cele mai frumoase zone turistice din Romania.

Descopera cele mai frumoase zone turistice din Romania

1. Salina Turda
Salina Turda este colosala, cantarind in jur de 38 de milioane de tone. Odata ajunsi intr-una dintre cele mai spectaculoase zone turistice din Romania, veti pasi printr-un labirint de holuri de sare, camere miniere mari si impresionante si gauri negre imense, de unde sunt extrudate mii de tone de sare. Camerele din interiorul salinei au propriile lor povesti de spus, cum ar fi Sala Altarului, Rudolf si sala Mina Terezia. Daca doriti sa va petreceti o zi intr-un mediu cu aer sarat, linistit si relaxant, treceti pe lista voastra mina de sare de la Turda.

2. Hotelul de gheata de la Balea
Hotelul de gheata, o atractie interesanta si pitoreasca, se gaseste in una dintre cele mai frumoase zone turistice din Romania, si anume, Muntii Fagaras. Acest hotel este o mare atractie turistica, atragand mii de turisti in fiecare an. Pentru a rezerva un sejur la Hotelul de gheata, poate fi necesar sa va inscrieti pe o lista de asteptare. Totusi, hotelul este mai aglomerat in perioada verii, deci va puteti rezerva din timp o camera si va veti bucura de toata distractia sezonului de  iarna, chiar in timpul verii: schi, snowboard, drumetii, sculptura de gheata, snowmobil, etc.

3. Delta Dunarii
Delta Dunarii este o zona turistica din Romania de o frumusete desavarsita. Acest loc este ideal pentru drumetii si unire cu natura. Delta Dunarii este un refugiu pentru multe specii de plante si animale din Europa. Exista un tur de plimbare cu barca, care se termina de obicei, la apusul soarelui; momentul spectaculos fiind descris de multi turisti care au experimentat apusul de soare din Delta Dunarii

4. Vulcanii Noroiosi
Unul dintre locurile cele mai ireale din Romania sunt asa-numitii „vulcani noroiosi” din comuna Berca, judetul Buzau. Este un loc care arata ca un peisaj lunar, cu exceptia craterelor care „scuipa „noroi. Exista locuri rare pe Pamant, care arata ca aceasta zona turistica din Romania.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole