Black Friday 2016 vacanțe. Reduceri de până la 90%

Una dintre cele mai mari agenții de turism online din România, anunță că va avea reduceri de până la 90% în categoria Black Friday 2016 vacanțe. Vor fi puse la bătaie peste 600 de bilete de avion și vacanțe în destinații europene. Reprezentanții agenției estimează că vânzările din categoria Black Friday 2016 vacanțe vor echivala pentru o lună întreagă.

Pentru prima dată, categoria Black Friday 2016 vacanțe va concura foarte serios cu ofertele la electrocasnice. Dacă în anii anteriori Black Friday-ul în turism echivala la nivel de oferte cu EarlyBooking, reducerile fiind de 30 – 40%, Vola.ro își propune ca anul acesta să organizeze un Black Friday în adevăratul sens al cuvântului și pentru ofertele turistice.

„Ne-am obișnuit să fim pionieri în online-ul turistic, astfel că anul acesta ne propunem ca Black Friday-ul aferent vacanțelor să concureze serios ofertele la electronice și electrocasnice. Avem bilete de avion spre cele mai importante destinații europene reduse cu până la 90% dar și vacanțe și sejururi la prețuri speciale”, a declarat Daniel Truică, ManagingPartner Vola.ro, referindu-se la Black Friday 2016 vacanțe.

Cele mai mari reduceri vor fi la biletele de avion spre mai multe destinații europene, care vor fi comunicate în ziua reducerilor.

„Am selectat câteva din cele mai cerute destinații europene și pe acestea la vom oferi la un preț simbolic, cu până la 90% mai mic decât prețul normal” a completat Daniel Truică, ManagingPartner Vola.ro.
Pentru Black Friday 2016, Vola.ro își propune să atingă vânzări similare cu cele înregistrate pe parcursul unei luni întregi, luna Noiembrie transformându-se astfel în vârful de vânzări pentru agenția online.

În ceea ce privește vacanțele din următoare perioadă, se pare că românii au preferat anul acesta să renunțe la călătoriile de Crăciun sau Revelion, în favoarea unei mini-vacanțe de 1 Decembrie.

Cele mai mult rezervări au fost făcute pentru perioada cuprinsă între 30 noiembrie și 4 decembrie. S-au căutat vacanțe ieftine în destinații cunoscute pentru piețele de Crăciun, precum Viena sau Praga, dar și destinații din Europa în care clima este mai blândă, precum Barcelona, Lisabona, Sicilia, Sardinia sau Cipru.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole