Cele mai romantice hoteluri din UK

Blakes, Londra
Proiectat de Anouska Hempel cu mare verva, Blakes este un hotel tip boutique, avand o vechime de peste 30 de ani. Din exteriorul gri inchis cu lumanari sale parfumate si porumbei ciripind, mesajul este clar: Blakes este diferit. Cele 47 de camere sunt un tur de forta al designului atmosferic, cu paturi cu baldachin, tesaturi bogate, mobilier antic, si scheme de culori intunecate.

The Rookery, Londra
Detalierea somptuoasa in stil georgian, pardoselile wonky si bibliotecile bogate, completeaza imaginea acestui hotel deosebit din Londra. In interiorul hotelului exista un bar cu autoservire si chiar o terasa mica cu gradina pe timpul verii. Exista 33 de camere si doua single-uri. Toate sunt la fel de excentrice ca si cladirea, cu culori numai din secolul al 18-lea, antichitati, lemn stralucitor si instalatii sanitare modernizate.

Claridge, Londra
Acesta este un hotel impecabil, care a fost mult timp un loc preferat de aristocrati, oameni de stat, vedete de film si supermodele. Toate cele 203 camere sunt unice si dotate cu un nivel de confort ridicat. Barul Claridge atrage o multime de oameni, in timp ce separeul Fumoir este un bar din 1930 cu panouri de sticla originale Lalique. Draperiile de la intrare duc catre o camera de frumoasa, care combina elemente originale art deco, eco, toate verzi, cu mese din lemn si un copac fosilizat in centrul sau.

Levin, Londra
Levin are doar 12 de camere dispuse in jurul unei scari spirala, cinci etaje si o instalatie dramatica, sclipitoare, mimand un candelabru, care se prelinge pe scari de sus in jos. Cu tesaturi William Yeoward si Guild, camerele sunt suave, avand o iluminare deosebit de buna. Va va fi greu sa parasiti acest hotel.

Royal Oak, Tetbury
Aceasta locatie frumoasa, dateaza din anii 1780. In interiorul acesteia, la parter, exista un bar/salon, completat cu doua seminee, un tonomat reconditionat si un bar din vitralii reciclate. Exista, de asemenea, un restaurant la etaj si candelabre din fier forjat. Toate camerele sunt dotate cu radiatoare Bisque Tetro si decorate intr-un maro linistitor, verde si crem.

Hotelul Endsleigh, Tavistock
Intentionat low-tech, camerele nu au televizoare, Wi-Fi sau mini bar, si numai cuplurile au dusuri corespunzatoare. Decorata in pastisa Regency, sala 5 este cea mai fabuloasa, cu tapet pictat manual, vedere asupra raului Tamar si un sezlong.

Isle of Eriska, Argyll
Un conac din secolul al 19-lea, in stil baronial scotian pe o insula privata accesibila printr-un pod, avand pe fundal un peisaj glorios in zonele muntoase vestice. Camerele de spa sunt mai contemporane, cu cazi cu hidromasaj in aer liber in gradini private.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole