Emoționanta revedere dintre un fermier și un măgar, după două luni de carantină

Cine a spus că doar revederile dintre oameni sunt emoționante? După două luni de carantină, și deci de izolare, stăpânul unui măgar simpatic a fost extrem de emoționat să își revadă animalul. Dovada că există conexiune de la om la animal se vede în videoclipul de mai jos.

Stăpânul plânge de emoție la revederea animalului iubit

Se poate vedea cum vocea stăpânului devine tot mai dulce în timp ce o întreabă în repetate rânduri pe animalul său, „Que pasa?” (aceasta însemnă „ce se întâmplă?” în limba spaniolă).

Întregul videoclip este în spaniolă, dar nu mai contează dacă știți sau nu limba, aceaste scene sunt universale. În ultimele două luni, Ismael Fernández fusese izolat acasă în Spania, neputând să-și vadă familia din cauza pandemiei. În apropierea casei sale, undeva la țară, unde locuiește fratele lui Fernández, era cineva care îi lipsea mult – un măgar iubit, animalul său de companie, pe nume Baldomera. Și este clar că și ea a simțit la fel.

În mod normal, Fernández își vizita fratele și evident pe Baldomera (Baldo, pe scurt) o dată pe săptămână, undeva aproape de oraș într-o zonă rurală. Le plăcea să se plimbe printre dealuri și să petreacă pur și simplu timp unul cu altul. Carantina, din păcate, a pus in așteptare această dulce rutină. În prima săptămână a lunii mai, blocarea din Spania a început să se ridice. „Mulți oameni au vrut să meargă în baruri, dar eu am vrut să-mi vizitez măgarul. Mi-a fost dor de ea foarte mult”, a spus Fernández pentru The Dodo.

În timp ce alții au ales să se întâlnească cu prietenii, Fernández a fugit să își vadă măgarul

„Primul lucru pe care l-am făcut a fost să merg să o văd”. După ce a ajuns la ferma familiei, Fernández a strigat-o pe Baldo și aceasta a venit alergând – ceea ce a dus la o reîntâlnire plină de emoție pentru amândoi. „Am început să plâng. Am fost atât de fericit că o văd”, a spus Fernández. „Și când m-a văzut, a început să plângă. Nu mai auzisem niciodată acest sunet la ea. A plâns cu mine. Am plâns împreună.”

Bucuria lor a fost copleșitoare – și în zilele care au urmat, Baldo a stat mai mult pe lângă Fernández. „Cred că fratele meu este un pic gelos. A fost tot timpul aici, având grijă foarte bine de ea, dar acum este atât de fericită”, a spus Fernández. „Nu vrea decât să fie cu mine.” Totuși, el și Baldo au fost suficient de simpatici și l-au inclus și pe fratele lui în plimbările lor.

Cei doi frați și măgarul lor iubit.

Timpul pe care Fernández l-a petrecut în carantină nu a făcut decât să îi adâncească dragostea pentru Baldo – iar reîntâlnirea lor dovedește ceea ce el știa întotdeauna: Ea îl iubește la fel. „Animalele ca Baldo au inimă. Animalele au sentimente. Animalele simt ceea ce simțim și noi. Ele empatizează cu noi”, a spus el, adăugând că pentru oamenii din viața lui Baldo, ea este mai mult decât un animal de companie. „Pentru noi, ea este familia.”

Oameni și animale împreună în conferințe video

Relația puternică dintre oameni și animale se poate vedea și în faptul că au fost create, pe timpul pandemiei, programe care să poată să aducă oamenii și animalele în conferințe video împreună.

Goat 2 Meeting este un program creat de Sweet Farm Sanctuary din California care vă permite includerea animalelor, precum capre sau oi, rațe și alte animale în apelurile de conferințe găzduite de platforme precum Zoom, Google Hangouts, BlueJeans și GoToMeeting. Pe timp de pandemie, când oamenii erau a „arestați” la domiciliu și nu puteau să intre în contact cu niciun animal, aceste conferințe video au fost cât se poate de haioase.

Sursa poze: thedodo.com

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole