Recompenseaza-ti angajatii cu o vacanta care sa stimuleze munca in echipa

Aproape toti angajatii romani sunt stresati, asa ca daca iti doresti sa-ti recompensezi salariatii pentru eforturile depuse in ultima perioada sau vrei sa le stimulezi productivitatea, o solutie foarte buna ar fi sa apelezi la un team building. Pe piata locala exista o multime de companii specializate in team-buildinguri, asa ca ar trebui sa nu ai foarte multe ca sa gasesti o solutie perfecta pentru angajatii tai.

In functie de timpul si de bugetul pe care le ai la dispozitie, poti sa alegi un team building de 1-2 zile sau unul 4-5 zile. Ideal ar fi ca activitatile principale din team building sa aiba loc in natura, astfel ca marea si muntele reprezinta doua dintre destinatiile recomandate pentru desfasurarea unui astfel de program. Ai grija ca activitatile din team building sa includ creativitate, spontaneitate si jocuri distractive in grup.

Transportul, o aventura

In cazul in care alegi sa-ti duci angajatii in team-building la munte sau la mare, acorda o mare atentie si transportului. Ar fi bine ca experienta team buildingului, pentru salariatii, tai sa debuteze concomitent cu plecarea catre locatia in care se vor intampla toate activitatile. O varianta inedita de transport ar fi sa inchiriezi cateva rulote pe care sa le atasezi la masinile de firma dotate cu carlige de remorcare.

Asigura-te insa ca masinile de firma cu care vrei sa plecati in team building dispun de carligele de remocare potrivite ca sa tracteze rulotele inchiriate. Buna dispozitie conteaza foarte mult intr-un team-building, dar mai importanta este siguranta angajatilor tai, asa ca ai grija ca transportul oamenilor catre locatie sa fie perfect, din toate punctele de vedere.

Personalizeaza, pentru un plus de experienta

Dupa ce ai verificat ca rulotele in care ai decis sa calatoreasca angajatii pentru team building sunt 100% sigure, poti sa apelezi la doua trucuri simple ca sa le imbogatesti oamenilor experientele traite. Primul dintre ele ar consta in colantarea rulotelor. Poti alege sa imprimi pe rulote texte care sa transmita mesaje despre misiunea si viziunea companiei sau poti opta pentru niste mesaje haioase. Indicat ar fi sa-i implici si pe angajatii care merg in team building in procesul de alegere al mesajelor care vor fi imprimate pe rulote.

Daca nu iti surade varianta colantarii rulotelor, ai putea sa comanzi niste steaguri publicitare, sub forma de lacrima, pe care angajatii sa le foloseasca in timpul activitatilor din team building.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole