Revelion 2016 la Palatul Parlamentului

Daca nu v-ati decis unde veti petrece noaptea de Revelion 2016, aveti la dispozitie variante de lux chiar langa dumneavoastra. Astfel, daca sunteti din Bucuresti, puteti petrece noaptea dintre ani in cea mai mare cladire din Europa si a doua, ca suprafata, din lume. Bineinteles, ne referim aici la Casa Poporului, actuala “casa” a Parlamentului Romaniei.

Acest eveniment din acest an se va derula sub deviza “Revelionul Regal”. Asa cum reiese si din nume, petrecerea va fi una de lux, iar meniul se va ridica la nivelul asteptarilor.

De ce trebuie sa mergeti la petrecerea de Revelion 2016 de la Casa Poporului

Petrecerea de Revelion de anul acesta ofera participantilor un meniu de de 5 stele. Astfel, invitatii se pot delecta cu cele mai fine si rafinate preparate culinare. Rata cu sos de castraveti a fost meniul servit de Regina Elisabeta a Angliei in 1558. Chiftelutele cu sos de trufe au fost si preferatele reginei Victoriei a Angliei. De asemenea, tarta cu branza de capra şi ceapa caramelizata, savurata de membrii Casei regale a Belgiei, mousse de vanilie cu coacaze şi multe alte delicatese vor face parte din meniul petrecerii de Revelion 2016 ce va avea loc la Palatul Parlamentului. Pretul unui meniu va fi pe masura ofertei. Astfel, un bilet VIP in cea mai mare sala a Casei Poporului va costa 300 de euro. Cu cat locurile sunt mai departe de scena, preturile vor scadea si pana la 125 de euro de persoana. Un bilet la categoria Basic va costa, la fel, 125 de euro de persoana.

De ce trebuie sa alegeti ca locatie pentru Revelion 2016 Palatul Parlamentului

Casa Poporului este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Romania. Anual, mii de turisti vin sa viziteze Palatul construit la cererea lui Nicolae Ceausescu. Casa Poporului, ca suprafata, este depasita doar de cladirea Pentagonului. Palatul Parlamentului are dimensiuni incredibile: 270 de m cu 240 m. De asemenea, are o inaltime de 86 de metri, iar in pamant 92 de metri. Casa Poporului are in total 18 nivele impartite in mod egal: 9 la suprafata si 9 in subteran. Constructia cladirii, socotita simbol al comunismului din Romania, a inceput in anul 1980. Dupa revolutia din 1989, in Casa Poporului si-a desfasurat activitatea Parlamentul Romaniei. in ultimii ani, cea mai mare cladire din Europa a fost gazda si petrecerilor de Revelion. Asa ca, daca nu vreti sa plecati departe de casa pentru a petrece noaptea dintre ani, Casa Poporului va asteapta la una dintre cele mai elegante petreceri.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole