Vacanță de vis – hoteluri în întreaga lume

Cum să uiți complet de agitația orașului? Locurile protejate plus arhitectura autorului, sunt o tendință pentru călători. Arhitecții proiectează cu succes hoteluri pe insule abandonate, în deșertul fierbinte, printre câmpurile înflorite și pe fiordurile stâncoase. Dacă sunteți în apropierea acestor minuni ale arhitecturii, vă recomandăm să închiriați o mașină economică și rapidă ca Nissan Leaf sau Subaru Impreza și să le vizitați.

GCP Wood Cabins Hotel / Atelier LAVIT / Franța

Acest hotel ecologic este situat într-o rezervație de pescuit din Avignon, Franța.
Cele zece apartamente sunt case mici cu o formă simplă, dar sofisticată, așezate pe apă ca plute sau palafite. Arhitecții au realizat o simbioză completă cu peisajul, concentrându-se pe apele lacului înconjurate de verdeață.

Pedras do Mar Resort & SPA / M-arquitectos / Portugalia

Hotelul a fost deschis în 2016 în Azore, în Portugalia. Scopul autorilor a fost să creeze o arhitectură care să iasă în evidență în peisajul monoton al coastei de nord a insulei S. Miguel, dar care să rămână în simbioză cu natura. Clădirea orizontală cu trei etaje oferă o imagine de ansamblu asupra coastei și a masivului vulcanic din Lagoa do Fogo.

Pool Hubertus / Noa / Italia

Situat în Valdaore, la poalele faimoasei zone de schi și pietoni Kronplatz din Valea Puster, Hotelul Hubertus oferă o gamă largă de servicii pentru familii. Un sejur măsurat și confortabil este facilitat de terase panoramice, materiale naturale în design și o piscină neobișnuită „plutitoare” cu vedere la peisajul nesfârșit al comunei italiene.

CAEaCLAVELES residence + hotel / Longo + Roldán Arquitectos / Spania

CAEaCLAVELES este un proiect rezidențial și hotelier proiectat de Longo + Roldan Architectos în colaborare cu artista Emma Fernandez Granada.
Integrată într-un deal, clădirea menține o caracteristică peisagistică consistentă pe un teren de 8.000 de metri pătrați din La Pereda, Llanes, în provincia spaniolă Asturias. Oaspeții au posibilitatea de a admira frumusețea mediului natural, constând din peisajul protejat de pe coasta de est a Sierra del Cuer, paralel cu marea. Peisajul curge literalmente în interior prin plicul de sticlă al hotelului.

Centrul de vacanță Chiloé / Jonas Retamal + Laura Hausin / Chile

Centrul de agrement Chiloé este construit din pădurile din sudul Chile. Este conceput pentru odihnă și relaxare în unitate cu natura fiordului Castro din Peninsula Rilan. O serie de clădiri independente, situate pe 20 de hectare de pășune și pădure, sunt conectate prin coridoare naturale. Aceste poduri între pădurile de mirt și traseele rurale oferă acces la peisajul natural și diversitatea faunei locale.

Beijing Jinhai International Resort / SYN Architects

Hotelul Creek Park este situat în districtul Pinggu din Beijing, la 15 km de stațiunea internațională lacul Jinhai. Proprietatea stațiunii, odată abandonată, a fost extinsă de arhitectul Zou Yingxi și transformată într-un hotel de lux înconjurat de peisaje naturale de neuitat. Autorul a decis să îmbunătățească senzația de „sălbăticie naturală”, creând o panoramă expansivă la 360 de grade prin numeroase terase, o punte de observare și un acoperiș care lasă soarele să treacă.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole