Vile 2-în-1: Reședința din oraș și casă de vacanță

0
501

Când timpul liber devine tot mai scurt și mai valoros, vrei ca fiecare clipă să fie petrecută în armonie. De aceea, încerci, pe cât posibil, să pleci cât mai des în vacanțe. Fugi de griji, fugi de aglomerație sau chiar de propria locuință, în care simți adesea că te sufoci.

Dacă ți-a trecut vreodată prin gând că ar fi minunat ca reședința ta să fie și casa în care să te simți zi de zi ca în vacanță, înseamnă că o să te bucure vestea că în nordul Bucureștiului există astfel de locuințe. E vorba despre un cartier rezidențial format doar din vile, creat special pentru familiile cu copii care apreciază spațiul, natura și liniștea.

CATTED Residences în câteva cuvinte

Sunt câteva elemente esențiale care pot să transforme o locuință într-un spațiu situat aproape de zonele de interes de zi cu zi și, în același timp, să fie locul care te face să te simți departe de toată agitația cotidiană când ajungi acasă.

CATTED Residences poate fi descris în câteva cuvinte astfel:

  • Un cartier compus de 43 de vile în cadrul căruia fiecare rezident se bucură de liniștea și intimitatea necesară, dar care oferă și sentimentul de apartenență la o comunitate care împărtășește valori comune.
  • Fiecare casă are o grădină spațioasă și două locuri de parcare în fața vilei pentru a nu răpi nici un petic de verdeață din grădina ta.
  • Este perfect pentru cei care lucrează în zona Pipera, fiind extrem de ușor de ajuns fără grija orelor petrecute în trafic.
  • Vilele oferă spații generoase pentru momentele pe care vrei să le petreci cu familia, prietenii, dar și pentru momentele în care ai nevoie de intimitate sau orele dedicate pasiunilor tale.
  • Felul în care sunt gândite bucătăriile din aceste vile te vor motiva să menții un stil de viață sănătos, să gătești sau să iei masa împreună cu cei dragi.
  • Grădina e locul în care te reconectezi cu natura după o zi petrecută la birou, școală, cu ochii hârtii sau în monitoare.
  • Calitatea tehnică superioară care a stat la baza acestor vile poate fi observată în cele mai mici detalii.

În prima fază a proiectului au fost incluse doar două tipuri de vile, A și B, dar în cea de-a doua fază, dezvoltatorul a introdus vila de tip C – cea mai spațioasă dintre cele trei. A doua fază a proiectului are ca termen de finalizare luna decembrie 2017, iar din totalul de 24 de case construite, doar 9 mai sunt disponibile spre vânzare. Iată în continuare care sunt particularitățile pentru modelele de case disponibile în această lună.

Vilă tip A

Vila de tip A este ideală pentru o familie cu doi sau trei copii. La fel ca toate tipurile de vile din acest complex, este separată de stradă prin cele două locuri de parcare situate în fața casei, motiv pentru care te poți bucura de o grădină de 50 mp. Vila de tip A are un living de 30 mp, bucătărie spațioasă, 4 dormitoare și 4 băi, 2 spații pentru depozitare și o mansardă.

Vilă tip B

În comparație cu vila A, vila B este mai spațioasă, cu o suprafață contruită de 288 mp, iar grădina este de 100 mp. Avantajul acestei vile este faptul că livingul de 35 mp poate fi extins cu încă 10 mp. Spre deosebire de vila A, acest tip de locuință are și un birou, 5 dormitoare și terasă situată la mansardă.

Vilă tip C

Dintre cele trei tipuri de case, vila de tip C este disponibilă începând cu faza a doua a proiectului și este cea mai mare, cu o suprafață construită de 310 mp și o suprafață utilă de 310 mp. Modul în care este împărțit spațiul este similar vilei de tip B și include suplimentar 40 mp de terase.

Vei ajunge ușor atât la serviciu, școală, cât și pe drumurile de acces către escapadele tale de weekend, ansamblul de vile fiind localizat în zona Băneasa. Poți afla toate detaliile despre casele disponibile în cadrul cartierului CATTED de pe site-ul lor oficial, catted.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here