Care a devenit cel mai important lucru din bagajul unui turist

Fie ca vorbim de vacantele la mare sau cele la munte, se pare ca un singur lucru e nelipsit din toate bagajele turistilor: aparatul de filmat. Mai mult si mai exact – camera video sport a devenit cea mai populara pentru cei care merg in vacanta,  in special pentru persoanele active care vor sa-si filmeze aventurile.

Numeroasele modele de camere video sport si preturile lor tot mai avantajoase au facut ca cei mai multi turisti sa-si procure un asemenea aparat chiar inainte de a pleca in vacanta.

Statisticile au aratat ca vanzarile pentru aceste modele de camere cresc exact inainte de concediile de vara si cele de iarna. Printre marile avantaje oferite de aceste camere se numara desigur rezistenta la praf, socuri si chiar sub apa.

Facem si noi un rezumat al principalelor calitati pe care il au aceste aparate de filmat care le-au facut atat de ‘atragatoare’ pentru turisti.

1 Pretul vs tehnologie

In ziua de azi toata lumea are un telefon mobil care poate filma la calitate destul de ridicata si face si poze. Cu toate astea, turistii simt nevoia sa includa in bagajul lor si o camera foto de actiune.

In primul rand e vorba de calitatea pe care o ofera filmarea cu aceasta camera si pretul avantajos. Exista modele cu preturi incepand si de la 100 de lei care pot face treaba foarte buna.

In plus, fata de telefonul mobil, pentru aceste aparate ai tot felul de dispozitive prin care poti prinde camera  ca sa nu te incomodeze. Telefonul trebuie tinut mereu in mana si e greu de sprijinit pe ceva pentru a filma la punct fix.

2 Bateria si spatiul de stocare

Un alt avantaj mare pe care il are un aparat video sport fata de un telefon mobil este de exemplu acumulatorul care e rezistent un timp mai indelungat si e dedicat strict numai actiunii de a filma si a face poze, in timp ce telefonul are si alte utilitati de care ai putea avea nevoie mai tarziu, asa ca nu vei consuma bateria pe filmari prea lungi cu telefonul in vacanta.

3 Filmarile spectaculoase

Probabil cel mai bun argument in favoarea unei camere video sport sunt imaginile care rezulta. Filmarile sub apa sunt spectaculoase sau cele pe care le poti surprinde pe munte chiar si mergand pe bicicleta.

Toate aceste argumente fac ca in vacantele din acest an, cel mai des intalnit obiect in bagajul unui calator sa fie tocmai o camera video sport.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole