Cum să-ți impresionezi prietenii din străinătate care vin în vizită

Casa ta o să devină, în două săptămâni, spațiu de cazare pentru prietenii din străinătate, așa că trebuie să te pregătești din timp pentru vizita lor. Află ce ar trebui să faci dacă îți dorești ca experiențele pe care o să le trăiască prietenii tăi să fie dintre cele mai bune.

Începe cu dormitorul

Toată pregătirea ar fi indicat să înceapă cu amenajarea dormitorului în care se vor odihni. Aranjează foarte frumos patul. Schimbă lenjeria cu una proaspăt spălată și asigură-te că oaspeții tăi vor avea la îndemână și o pătură, pe lângă pilota standard, pentru situația în care își vor dori să aibă mai multă căldură în timpul nopții. Totodată, musafirii vor avea nevoie de un loc în care să-și depoziteze bagajele. Golește de haine și obiecte dulapurile din dormitorul prietenilor tăi. Dacă nu există un dulap în camera destinată vizitatorilor, cumpără un raft metalic, pe care să agăți câteva umerașe.

Când pregătești vizita amicilor tăi, nu uita să iei în calcul că musafirii ar trebui să găsească în dormitor și prosoape curate, papuci și, eventual, două halate pentru baie.

Fă-le o surpriză

Se spune că prima impresie contează cu adevărat. Prin urmare, ar fi nemaipomenit dacă ți-ai impresiona prietenii încă de la aterizarea pe aeroportul Otopeni. Cum o poți face? Foarte simplu: apelează la un furnizor profesionist de servicii de transport, care să-ți preia amicii de la aeroport și să-i aducă la tine acasă. Dacă vrei ca prietenii tăi să fie dați pe spate, poți să le oferi o experiență de călătorie de tip VIP. Însă preocupă-te să rezervi din timp serviciile dorite!

Ajută-i cât poți de mult

Gazda perfectă ar trebui să-i ajute cât mai mult pe musafirii săi. Dacă îți dorești ca prietenii tăi să aibă o vacanță perfectă, poți să mai faci anumite lucruri. De exemplu, poți să le pregătești o hartă a Bucureștiului, astfel încât să le fie ușor să se deplaseze prin oraș, în momentele în care nu o să fiți împreună. De asemenea, ar fi nemaipomenit dacă ai întocmi pentru ei un mini ghid cu cele mai importante locuri pe care să le viziteze. Adaugă în respectivul ghid și mijloacele de transport pe care le pot folosi ca să ajungă în punctele indicate de tine.

Dacă faci toate lucrurile de mai sus, cu siguranță că prietenii tăi se vor bucura la maximum de vizita lor în București.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole