Locuri de vizitat în America

Publicat de

Categorii articol

Distribuie articolul

- Publicitate -

Călătoriile sunt un prilej excelent de a explora locuri nemaivăzute, de a cunoaște culturi și obiceiuri noi și de a ne face amintiri pe viață. Un alt lucru grozav este faptul că indiferent dacă alegi să mergi singur sau cu cei dragi îți vei lărgi orizonturile și ocazional este posibilă chiar schimbarea percepției asupra vieții. Mai mult de atât, există călătorii care se pot repeta cu succes, deoarece nu necesită prea multă planificare, dar și mici escapade care au loc o singură dată în viață.

Pentru majoritatea oamenilor de rând, America face parte din a doua categorie. Turiștii au ce vedea când aleg o astfel de vacanță, dar este necesară o planificare bine pusă la punct pentru a putea avea parte de o experiență excelentă. Pentru început, printre cei mai importanți factori se numără stabilirea punctelor de interes, planificarea unui itinerariu, rezervarea biletelor și a cazării și bineînțeles, determinarea bugetului.

New York

Acest oraș de poveste nu seamănă cu niciun alt oraș din lume. În plus, chiar dacă în momentul de față există diverse documentare care ne oferă informații nenumărate în ceea ce privește principalele atracții, pentru a fi apreciat din plin este nevoie de o experiență pe propria piele. Fără doar și poate, New York este maiestuos din toate punctele de vedere și mersul cu mașina sau cu alte mijloace de transport poate părea mai tentant, dar nimic nu se compară cu o plimbare pe străzile sale cinematografice. Cele mai importante obiective turistice sunt la tot pasul – de la Parcul Central, la Empire State Building, la Times Square și nu în ultimul rând Statuia Libertății. Cu toate că atracțiile sunt nenumărate, oricine va rămâne profund impresionat în urma unei astfel de experiențe.

San Francisco

Un alt loc uimitor care nu trebuie ratat este celebrul oraș pitoresc San Francisco. Oricine pot petrece clipe minunate pe străzile sale fermecătore, în compania peisajelor desprinse parcă din filme. Masa se poate lua la un restaurant tradițional acestei zone sau pe o terasă cu vedere la aglomerația orașului. Explorarea obiectivelor orașului este mai accesibilă cu o mașină, câteva dintre acestea fiind: celebrul pod Golden Gate, parcurile din zonă sau Fisherman’s Wharf, un cartier plin de atracții turistice. În plus, tot de aici se poate lua un vapor care pleacă pe insula Alcatraz, sau se pot achiziționa suveniruri cu tematică marină. Vara este un moment perfect pentru a vizita această destinație datorită faptului că vremea este plăcută, mersul pe jos devenind mai facil.

Marele Canion

- Publicitate -

Această atracție unică a lumii a atras turiștii de generații. Călătorii sunt profund impresionați de peisajul mirific, de la adâncimea care nu a fost descoperită nici până în prezent până la vederea spre orizontul fără sfârșit. O astfel de excursie se poate face într-o zi, fie cu mașina sau cu trenul. Cel din urmă mijloc de transport oferă un mod încântător de a surprinde frumusețea canionului. În timp ce iarna accesul în zona nordică a canionului este închis din cauza zăpezii, vara se poate vizita fără probleme. Cu toate acestea, în orice perioadă a anului secțiunea de sud este populată de turiști veniți din toate colțurile lumii. Încântător prin grandoare și unicitate, Marele Canion poate schimba percepția oamenilor asupra naturii.

Las Vegas

Contrar convingerii comune, „Orașul luminilor” nu este o atracție doar pentru tineri care doresc să se căsătorească pentru o zi sau pentru grupuri de prieteni. Fiecare poate avea parte de o experiență excelentă datorită multitudinii de obiective pe care orașul le pune la dispoziția călătorilor. Las Vegas este una dintre acele destinații care merită văzute din mai multe motive. Aici se pot vedea hoteluri impresionante, monumente unice, se pot face cumpărături sau se pot vizita clădirile istorice ale cazinoului, care au contribuit la creșterea popularității orașului, cum este și MGM Grand Casino, care s-a făcut remarcat cu ajutorul capului mare de leu de la intrareAcest paradis luminos oferă distracție pentru toți, mai ales că excursia se poate face cu lejeritate într-o singură zi.

Los Angeles

Pasionații de plajă și nu numai pot avea parte de momente excelente în Los Angeles. Această destinație este situată în centrul deșertului Mojave, motiv pentru care clima este una uscată și fierbinte pe tot parcursul anului. Frumusețea variată și meleagurile de poveste au adus în mare parte faima acestei regiuni. Printre cele mai populare puncte turistice se numără The Golden Door, celebrul Hollywood, Disneyland sau celebra Plajă din Veneția. Câteva zile sunt suficiente pentru a vedea majoritatea locurilor deosebite ale acestei zone. Aici mai toate locurile impresionează prin grandoare, bogăție, diversitate și mister.

Lista de atracții ar putea continua la nesfârșit. Cel mai important este ca organizarea să aibă loc din timp pentru a putea ierarhiza preferințele tuturor participanților la călătorie.

- Publicitate -

Publicat de

Distribuie articolul