Metoda simplă prin care afli parolele la internet Wi-Fi în aeroporturile lumii

0
1858
Ziua cu cele mai ieftine bilete de avion
Ziua cu cele mai ieftine bilete de avion

Internetul mobil îți poate încărca foarte mult factura la telefon, mai ales dacă vorbim de o țară care nu este din Uniunea Europeană. Cel mai des, atunci când călătorești, te întâlnești cu plisctiseala în aeroporturi.

O astfel de monotonie poate fi alungată foarte simplu, cu o conectare a smartphone-ului la rețeaua publică de internet a aeroportului.

Ani Polat, un amator de călătorii prin lume și un specialist în securitate IT, a văzut cât de greu trece timpul fără internet în aeroporturi și a făcut o hartă interactivă cu toate parolele la Wi-Fi gratuit.

Harta, pe care Polat o actualizează destul de des, include parolele la internet gratuit din zeci de aeroporturi din întreaga lumii. Nu trebuie decât să dai click pe iconița cu avionul din aeroportul respectiv și imediat îți apare parola sau condițiile de conectare.

În plus, în unele cazuri îți sunt prezentate exact și locurile în care ai cel mai bun acces la Wi-Fi. De asemenea, trebuie să fiți atenți la faptul că în unele aeroporturi nu este internet nelimitat. În aeroportul din Zagreb, de exemplu, ai Wi-Fi gratuit doar pentru 15 minute.

În România, potrivit lui Polat, în aeroportul Henri Coandă, există o rețea care se cheamă TakeOff, iar parola este „vodafone123”.

Iată harta aeroporturilor și datele de conectare la internetul gratuit:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here