Vacanțe ieftine pe care le găsești acum pe Costa del Sol

Cei care sunt în căutare de vacanțe ieftine pentru perioada următoare au câteva oferte foarte atractive.

De exemplu, pe lista de vacanțe ieftine intră ca destinație Costa del Sol, Spania, unde pentru un pachet de 7 nopți plătiți de la 400 de euro. Hotelul are vedere la mare și munte. Se poate juca golf la aproximativ 3 kilometri de hotel și există un centru de fitness pentru care vor să se mențină în formă.

De asemenea, există și un serviciu de închirieri de biciclete. Internetul este disponibil gratuit în incinta hotelului, iar cei care au copii pot beneficia și de servicii de babysitting.

Mai există o ofertă și la hotel Zenit, din Malaga, unde un pachet costă de la 350 de euro. Se află la aproape 2,5 kilometri de centrul orașului Malaga și la aproape 10 kilometri de Aeroportul Malaga.

O stație de autobuz se găsește în imediata apropiere a hotelului. Plaja Malagueta este la mai puțin de 10 minute de mers pe jos, iar Muzeul Picasso poate fi vizitat de iubitorii de artă.

Printre altele, dacă vreți să plecați în vacanță la începutul anului viitor trebuie să știți că la Malaga, între lunile februarie și martie are loc un carnaval. Străzile devin neîncăpătoare și sunt asaltate de trupe de dansatori și muzicieni. În perioada Carnavalului, paradele încep seara și se încheie spre dimineață.

Puteți alege și un pachet în Cinque Terre, Italia. Hotelul este situat pe malul mării, în golful Le Grazie. La 200 de metri aveți autobuzul care duce spre Portovenere și la 20 de minute este orașul La Spezia. Piscina exterioară a hotelului este împrejmuită de lămâi și măslini și e mărginită de o terasă pe care sunt așezate șezlonguri.

Restaurantul hotelului oferă în pachet inclusiv preparate inspirate de bucătăria mediteraneană. Puteți pescui, să faceți scufundări sau snorkelling.

FOTO: Bryan Sereny/Flickr (creative commons)

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole